Er zijn op verschillende stripbeurzen exclusieve ex-librissen/ zeefdrukken ter promotie van de beurs zelf en uiteraard
Anders-Man. Hier volgt een overzicht:

Deze twee librissen verschenen in Rijswijk met als doel een karikatuur te tekenen van de man of vrouw in kwestie. Een ander figuurtje kon natuurlijk ook!
                 Herenversie                                                          DamesversieAls dank voor alle promotie rondom het verschijnen van Anders-Man deel 3, besloot ik om Patrick (links) en Herman (rechts) te vereeuwigen voor
de Koningshof waar zij het Brabants Stripspektakel houden.Bart Soetinck, organisator van Aalst stript in Vlaanderen vroeg me speciaal of ik wilde komen signeren. Het leek mij leuk om juist hem te vereeuwigen, aangezien hij zelf ook wel wat weg had van een Anders-man!
Anja Huizing, mede organisatrice van de Stripmanifestatie nodigde meermaals R@lph uit voor haar beurs, en dit keer besloot hij te komen. Speciaal voor deze beurs in juni, werd deze libris gemaakt. Deze is te bestellen bij Anja via anja (aj.huizing@ziggo.nl) en daar kun je aangeven welk nummer je wilt. Er zijn er nog beschikbaar, dus reageer snel als je ze nog wilt! Kosten zijn 7,50 euro waarvan
4 euro naar het goede doel gaat.Deze speciale libris, die eveneens verschijnt op de Stripmanifestatie zal niet te koop zijn, maar wordt uitgedeeld aan de jongeren die meedoen aan de speciale verkleedwedstrijd waar R@lph onder andere als jurylid zal fungeren.Er bestaan plannen rondom een luxe versie van Anders-Man 3. Hier zal een extra dossier komen met veel achtergrondinformatie, en een speciale libris die daar alleen voor gebruikt zal worden. Mocht er bij u interesse zijn in een speciale strikt gelimiteerde luxe hardcover met veel extra's, schroom dan niet en neemt u gerust contact met R@lph op!